Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Beam of Light

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 9
1
Spirituele kennis / Re: Het leven met vergeving....
« Gepost op: oktober 08, 2019, 09:22:25 pm »
Dankje Lene

2
Spirituele kennis / Re: Het leven met vergeving....
« Gepost op: september 29, 2019, 08:24:00 pm »
Top!!! Dan ga ik binnenkort verzamelen.

3
Spirituele kennis / Re: Het leven met vergeving....
« Gepost op: september 29, 2019, 07:05:30 pm »
Haha, goed punt... maar dat heeft het woord GROOTS al benadrukt, iedereen weet dan toch wel dat het belangrijk is.  ;D :P
Ik heb nog wel meer van dit soort dingen.... mag ik er meer plaatsen zitten wel wat leuke tussen. Deze was al van een drietal jaar geleden geloof ik.

4
Spirituele kennis / Re: Het leven met vergeving....
« Gepost op: september 29, 2019, 04:13:16 pm »
Ik had die met teruglezen ook al opgemerkt maar niet veranderd hahaha. Moet ook zeggen dat ik hem soms snel schrijf en dan niet aan vraagtekens en uitroeptekens denk. Soms is het een halve vraag, een vraag naar ons maar een uitleg van hen. Waardoor ik dan een punt in plaats van vraagteken neer zet. Welke zinnen zouden een uitroepteken hebben?

Liefs,
Beam of Light

5
Spirituele kennis / Het leven met vergeving....
« Gepost op: september 29, 2019, 10:58:47 am »
Vergeving volgens mijn Gidsen
Naar een vraag van mij waren dit de uitgebreidde antwoorden die ik kreeg vanuit een gesprek tussen mij en mijn Gidsen. Het origineel is in het Engels aangezien ik internationaal werk met mijn ervaringen. Ik ben een van de jongere werkers die op verscheidene plekken de wijsheid van mijn gidsen deeld en zodoende heb ik ook al een tweetal boeken geschreven van een twintigtal of dertigtal bladzijden.

Origineel in Engels
I right now wish to write a post about the conflicting experiences, we all experience and the prospects of forgiveness. When does one forgive and why does one forgive. What allows the power of forgiveness to be such a freeing experience. Are there reasons to decide not to forgive at that moment in the experience. Some do forgive or try to, some hold the believe that forgiving is always the answer. Though in my experience it isn't that easy. Love is ALWAYS the answer, though you might have to decide how you share it. Will you share it through forgiveness or by other means...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
As I always start of with a prayer, with the intention to bring upon the greatest understanding of the Power. The Power of Creation, The Power of the Great White Spirit. I bring my wisdom and knowledge forward in order to help you align with the Truth of Spirit. And though I might have a lot of answers, I am still not all knowing. So take the knowledge and wisdom that you can benefit from and let those words that ring not true go. For they are not the words that are aligned with your truth, with your soul and with your empowerment.

That being said; I can now start to explain the reasoning of Spirit. Plenty of you, plenty of you loving, living and creating the Experience of the Physical are not aligned with the beautiful and empowering prospects of love. Though you understand the concept, you do not create with it. Which is why plenty of us keep reminding you to forgive, to let go of the experience that is no longer fitting to you.

So you try to forgive, you know we ask you to forgive. Except you try to forgive while still experiencing the experience that is harmful to your physical body and mind. Which does not work out as you wish it to be. You wish yourself to free yourself of the Experience, but when you are still experiencing it, there is no way of freeing oneself. The experience has to be done, gone before one can look back upon it as just being an experience, that was. An experience that helped you envolve to be the person you are, the soul you are. Then forgive, forgive yourself from not knowing all the answers, for the troubles you may have caused and will cause. Forgive yourself from not being perfect and try to be GREAT. For there is no such a thing as perfection, strive for Greatness. Be Greatness.

Silver Birch


Vertaald naar het Nederlands
Op dit moment wens ik een post te schrijven over conflicterende ervaringen. Ieder van ons ervaart de vooruitzichten en meningen over vergevenis. Wanneer vergeeft iemand en waarom vergeeft iemand. Wat zorgt ervoor dat de kracht van vergeving zo bevrijdend is. Zijn er redenen om te beslissen op dat moment in de ervaring niet te vergeven. Sommige van ons vergeven of proberen het, anderen houden standvastig vast aan het verleden, anderen geloven dat vergeven de enige optie is. In mijn ervaring is vergeven niet altijd makkelijk. Liefde is ALTIJD het antwoord, al heb je wellicht nog niet besloten hoe deze gedeeld gaat worden. Ga je het delen door vergeving of op een andere wijze.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ik start altijd met een gebed, met de intentie om het grootste begrip over de Kracht te brengen. De Kracht van Creatie, De Kracht van de Great White Spirit. Ik breng mijn wijsheid en kennis naar voren toe om u te helpen binden met de Waarheid van Spirit. En hoewel ik veel antwoorden heb op vele vragen, ik ben niet al wetend. Gebruik dus enkel de wijsheid en kennis waarmee u kan groeien en ontwikkelen, en laat de woorden gaan die u niet inspireren of waarvan u de waarheid betwijfeld. Want niet elk woord is verbonden met uw Waarheid, met uw Ziel en uw Ontwikkeling.
 
Dat gezegd hebbende, kan ik nu beginnen met de uitleg over de beredenering van Spirit. Vele van u, vele van u zijn liefdevol, levend met zijnde de creatie van de Ervaring van de Fysieke en niet geheel verbonden met de prachtige en versterkende ervaringen van Liefde. Hoewel u het concept begrijpt, crerd u er niet altijd mee. Dit is waarom vele van ons u proberen te helpen herinneren om te vergeven, los te laten van de ervaringen die u niet langer goed doen.

Zo probeerd u te vergeven, omdat wij dit van u vragen. Echter probeerd u het vaak op het verkeerde moment, wanneer u nog steeds de pijnlijke ervaringen ervaart, die slecht zijn voor uw fysieke en mentale lichaam. Het werkt dan niet voor u, zoals u het wenst. U wenst vrij te zijn van de ervaring, maar wanneer u het nog steeds ervaart is er geen manier, geen weg om vrij te zijn van die ervaring. De ervaring moet zijn doorleeft, gedaan voordat u terug kan kijken op een ervaring die is geweest. Een ervaring dat u hielp ontwikkelen tot hetgeen dat u vandaag de dag bent. De persoon en ziel die u bent. Vergeeft u dan vergeeft u zichzelf voor het niet weten van alle antwoorden, voor de problemen die u heeft gestart of gaat starten. Vergeef uzelf van het niet perfect zijn. Probeer om GROOTS te zijn. Want er is niets dat perfectie heet, u kunt er wel naar streven en groots worden. Wees groots.

Silver Birch
6
Paranormaal Algemeen / Re: Paranormale gebeurtenissen, wie helpt?
« Gepost op: september 29, 2019, 09:57:07 am »
Hoi Imoan2002,

LPChip heeft gelijk. Wees behoedzaam maar niet bang door zijn woorden. Door negeren worden ze vaak lastiger. Dat is wat ik weet uit ervaring. De kaarsen zijn dingen die vaak worden gebruikt en ook werken.
Ik weet dat het lastig is gidsen soms te onderscheiden van de entiteiten waarvan je last hebt als de entiteiten op je energie gaan zitten. De berichten die ze sturen zijn dan soms wat vager of lastiger te vinden, zeker als iemand zijn/haar gids nauwelijks heeft gesproken. Mocht je nog last hebben hiervan, schroom je niet om mijn gids Isaac White Feather te vragen er te zijn. Hij werkt als hij niet bij mij rondhangt graag met onervaren/jonge mensen die hier gevoelig voor zijn en is sterk genoeg hen op afstand te houden en/of jouw te begeleiden. Zijn kleur is witgroenig als energietint, groen staat in energetische kleuren voor heling en het hart vandaar dat die ondertint erin zit.

Liefs,
Beam of Light

7
Overige onderwerpen / Re:Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!
« Gepost op: december 30, 2017, 10:14:12 pm »
Een goed nieuw jaar gewenst! Want kerst wensen is wat laat haha. Met vele ervaringen en ontwikkelingen om de mens te worden en zijn die je wil!

8
Spirituele kennis / Re:gidsen en engelen
« Gepost op: december 30, 2017, 10:04:32 pm »
Ik heb meestal dat een gids zich op dezelfde manier toont maar het kan zijn dat hij zich anders gaat tonen om je meer op je gemak te stellen. Zo laat White Feather zich altijd jonger zien dan hij bij de meeste doet. Vooral omdat ik mij daar prettiger bij voel. Dus in het begin kan het misschien iets veranderlijk zijn, liggende aan de persoon waarmee ze willen communiceren. Maar vaak houden ze dezelfde gestalte aan wanneer het voor beide prettig is en veranderen ze dat niet meer om je duidelijk te maken of helpen maken wie ze voor zich hebben. Of ze op andere momenten en redenen dit ook doen weet ik niet. LPChip misschien?

9
Spirituele kennis / Re:gidsen en engelen
« Gepost op: december 30, 2017, 09:50:33 pm »
Harstikke bedankt LPChip  :P
Vroeg het enkel om te weten of er iets was waarvoor mijn aandacht nodig is want heb een drentelende Gids achter me. (Betekend ik wil spreken maar wacht tot Beam het merkt voor spreken). Heb blijkbaar ogen in mijn achterhoofd (nee hoor krijg beelden door en voel de energie bewegen).

10
Spirituele kennis / Re:gidsen en engelen
« Gepost op: december 30, 2017, 09:35:52 pm »
LPChip ik heb veel ervaring met Gidsen die samenwerken en elkaar begeleiden. White Feather wordt begeleid door Silver Birch en talloze andere entiteiten worden weer door White Feather geholpen. Aangezien White Feather een energie is waar ik in het begin makkelijker contact mee kon maken, en hij met mij zonder de "lijn" te vermoeien, was hij degene die voor zichzelf en voor Silver Birch sprak totdat ik zelf de connectie kon houden en nu is White Feather vaker bezig met energie en het helpen van het creren van de juiste situaties waarin ook andere naar voren kunnen komen om ons te helpen.

LPChip zijn er nog vragen waar ik bij moet helpen?

11
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 07, 2017, 01:03:00 pm »
maar moet zeggen dat LPchip hier best wat verstand van heeft.  :P ;D

De ideale forum beheerder dus  ;D
Ja daar komt het uiteindelijk wel op neer. Moet nog een vraag verzinnen die hij niet kan beantwoorden op dit vlak.. Hmmm....

12
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 06, 2017, 07:23:05 pm »
Ik ben dan ook deze keer op aarde vooral om anderen te kunnen helpen.
Ik heb zelf ook al de nodige mensen op mijn pad gehad die ik op n of andere manier heb kunnen helpen, om vervolgens elkaars pad weer te verlaten. Verder heb ik wel eens bezoek gehad van een overleden maatje tijdens het auto rijden terwijl ik vermoeid was. Ook heb ik een paar keer op een ander forum geoefend met fotoreaden, waarbij mijn (korte) antwoord bleek te kloppen. Helaas heb ik ook een paar keer bij een foto spontaan hoofdpijn gekregen en verdrietig geworden. Ook heb ik de nodige foto's mee gemaakt waarbij ik niks door kreeg.
Verder vind ik het gehele onderwerp boeiend, en geeft mij ook een beetje balans tijdens mijn leven als drukke ondernemer.
Mij hielp het altijd een steen te dragen tijdens het readen van foto's als ik het idee had dat het zwaar ging worden. Sowieso heb ik meer dan een half jaar lang een ketting met een steen gedragen om mij ergens anders op te kunnen focussen energetisch gezien als ik bezig was met dit soort werk. Het heeft mij geleerd samen met LPchip, om toch wat beter op je lichaam te letten en te weten wanneer je af moet sluiten en hoe. Nog steeds lerende hierin maar moet zeggen dat LPchip hier best wat verstand van heeft.  :P ;D

13
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 05, 2017, 10:04:15 pm »
Het blijft bijzonder hoeveel (positieve) invloed die kleine dingen kunnen hebben.
Hoe lang hebben jullie al iets met het spirituele?
Ehm.... zolang ik me kan herinneren. Dat is dus vanaf mijn vierde en ben nu negentien... dus ja... lang?
Ja het zijn vaak de kleine dingen die uiteindelijk wonders blijken te zijn. Dat maakt ook dat we vaak de wonderen van de wereld niet zien. Zelfs als we denken dat onze kleine inbreng weinig uit zal halen, dan haalt het nog veel uit. Immers creren we onze leefomgeving elke dag, vanaf het moment dat we geboren zijn. Hoewel ik wel moet toegeven dat wanneer we bewust eigen keuzes gaan maken de creaties ook duidelijker worden en meer invloed van onszelf krijgen.

14
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 04, 2017, 11:18:05 pm »
Dus dat je s'ochtends iets leest en s'avonds bijna hetzelfde ergens anders.

Dat heb ik nog niet mee gemaakt.
Wel dat er een bepaald lied in mijn hoofd zit en deze dan ineens op de radio komt.
Of iemand iets horen vertellen wat ik zelf net zat te denken.
Ja nu als die dingen opvallen heb je er heel veel aan. Het kunnen kleine dingen zijn. Ook zoals de herhaalde gedachte dat je om moet fietsen en het dan toch niet doen en een wat mindere ervaring krijgen. Twijfel nooit aan dat stemmetje/dat gevoel.
Denk dat veel communicatie ook door liedjes of gelijkgestemde gedachten en woorden komen.

15
Overige onderwerpen / Re:De forumleden (kletshoekje)
« Gepost op: juli 04, 2017, 08:59:02 pm »
Dubbele getallen zijn leuk. Net zoals herhalende zinnen lezen. Dus dat je s'ochtends iets leest en s'avonds bijna hetzelfde ergens anders.

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 9

Pagina opgebouwd in 0.078 seconden met 22 queries.