Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Honesty

Pagina's: [1] 2 3 4 5
1
Paranormaal Algemeen / Re: Help me alsjebieft
« Gepost op: juni 09, 2009, 12:47:11 pm »
Dank je voor je reactie, ik heb een paarse steen en mijn zoontje van 6 zei eergister nog, mam je moet je steen weer dragen, want ik heb hem al een tijdje niet meer omgehad.

Ik ga als eerste nu even die steen tevoorschijn toveren en even opladen. Ben inderdaad niet meer in balans, dat voel ik zelf ook en niet te zuinig, het lijkt of alles 100 keer harder binnenklapt bij me en ik kan er niet meer mee omgaan zodat ik erg ongeduldig reageer naar mijn kinderen.

Maar het ergste vind ik nog de dromen.....  :'(

2
Paranormaal Algemeen / Re: Help me alsjebieft
« Gepost op: juni 09, 2009, 12:34:05 pm »
Heb dit topic ook op een ander forum gezet, omdat ik graag meerdere visies van mensen wil hebben hoe ik hier mee kan omgaan, voel me zo desperate nu....

3
Paranormaal Algemeen / Re: Help me alsjebieft
« Gepost op: juni 09, 2009, 12:18:41 pm »
Nog een aanvulling, ik voel tegenwoordig oook pijnen van anderen zonder dat ik op dat moment weet waar ze last van hebben, ook zie ik flashbacks of beelden van gedachten die niet of wel van mij zijn, van een bepaalde plek.

Lijkt wel of ik zo overstroomd wordt met emoties en gevoelens, daarbij neem ik die emoties over en dat vind ik vervelend, want ik heb ook nog 3 kinderen die ik graag rustig wil opvoeden.

4
Paranormaal Algemeen / Help me alsjebieft
« Gepost op: juni 09, 2009, 11:39:00 am »
Ik ben een beetje ten einde raad, ik ben ff hier niet geweest om dingen op een rijtje te zetten, maar ik kom er niet meer uit.

Ik droom dingen die uitkomen, afschuwelijke dromen, ik denk aan mensen waar ik nooit aan denk en hun overkomen nare dingen, ik voel andere emoties van mensen zo heftig, dit had ik voorheen ook wel een beetje, maar het loopt nu uit de hand.

Wie kan mij helpen hiermee om te gaan, helpen om me hiervoor af te sluiten, of helpen om anderen te helpen, ik weet het ff niet meer.

Als ik op bed lig dan volgen razendsnel beelden van mensen en hun gedachten op, ik kan er niet meer tegen, ik droom een tijd geleden over een jongen die verdronken is op een bepaalde plek, die nacht is hij verdwenen en 2 maanden later gevonden op die plek, zo heb ik deze week ook gedroomd over een ander drama precies op dat tijdstip (ik ging omdat ik me plots moe voelde rond 5 uur slapen) en in die droom voelde het niet goed, ik word wakker en ik ken die mensen niet eens en weer met details over het huis en het komt gewoon uit.

Sorry ben een beetje warrig misschien, maar ik kom er even niet zo goed uit en heb zoveel te vertellen wat ik voel en meemaak....

Maris

5
Overige onderwerpen / Re: Nina is terug!!
« Gepost op: februari 05, 2009, 12:38:31 pm »
Ik ben ook zo blij en opgelucht. Aankomende dinsdag wordt NIna gesteriliseerd en dan zijn we als het ook af van die stinkende kaers uit de buurt :)

6
Overige onderwerpen / Re: Nina is terug!!
« Gepost op: februari 04, 2009, 06:02:12 pm »
Nee helaas, mijn partner wil ze niet hebben, we kunnen de katjes ook bij niemand kwijt en het dierenasiel neemt geen nestje kittens aan. En als mensen een poesje willen hebben vind ik dat ze eerst in het asiel moeten kijken en niet een kitten uit het zoveelste nestje.Nina wordt aankomende dinsdag geholpen, ze wordt dan gesteriliseerd en als ze eventueel drachtig is, dan wordt dat ook weggehaald. Het gaat geheel tegen mijn gevoel in, maar stel dat ze 5 kittens zou krijgen, wat moeten we dan daarmee? Daarnaast is Nina hooguit 1 jaar, als ze dat al is en wordt bevallen voor haar een risico.

Wij mensen kunnen de keus maken voor een poes, de poes kan dat niet zelf doen. En daarmee komt er geen kattenoverschot, want dat vind ik ook altijd zo zielig, al die wilde katjes, die bomvolle asielen. Nee...deze keus die we hebben gemaakt is goed. Ik heb er vrede mee. En de kans is ook aanwezig dat ze niet drachtig is.

Ik ben sowiezo dolgelukkig nu dat ze thuis is.

7
Overige onderwerpen / Nina is terug!!
« Gepost op: februari 04, 2009, 03:23:27 pm »
Ja ff een nieuw topic, maar dat is ze wel waard, ze is terug sinds vanmiddag, ik kwam aangefietst met de kindeen en Jamie mijn oudste zag haar in de struikken, ik wilde het in 1e instantie niet geloven, maar daar kwam ze aangerend....ze heeft lekker gegeten en nu ligt ze te slapen. De andere katten herkennen haar geur niet meer, dus dat is ff opnieuw wennen.

De dierenarts gebeld en vertelde dat NIna hoogstwaarschijnlijk zwanger is en of ik voor het weekend wil beslissen of ik het nestje wil houden. En anders wordt ze aankomende disndag geholpen.

Bedankt voor het duimen en denken aan NIna :D

Liefs Maris

8
2012 / Re: Buitenaardse wezens, bestaan ze eigenlijk? Hoe zit dat?
« Gepost op: februari 04, 2009, 09:41:48 am »
Denk je dat wij dit nog meemaken of is dit over honderden jaren pas? Buiten 2012 om dan.

9
Overige onderwerpen / Re: Mijn mysterieuze tekeningen
« Gepost op: februari 04, 2009, 09:40:38 am »
Ik vind het mooi, doe je ook opdrachtjes?  ;)

Deze tekeningen (incl mijn avatar) heb ik op m'n gevoel getekend, en dat werkt niet zo best met opdrachtjes. Maar je kan altijd een voorstel doen, wie weet inspireert me het en kan ik het er enigszins in verwerken. :D

Bijvoorbeeld bepaalde kleuren en vormen? Net zoals een gids kan schrijven en tekenen, misschien kun je dat wel met je tekenblok doen? Geen idee hoor, ik zeg maar wat :)

10
Overige onderwerpen / Re: Mijn mysterieuze tekeningen
« Gepost op: februari 03, 2009, 08:12:28 pm »
Ik vind het mooi, doe je ook opdrachtjes?  ;)

11
Overige onderwerpen / Re: Edelstenen en hun betekenis.
« Gepost op: februari 03, 2009, 02:32:00 pm »
Kun je geen stukje afbreken? Of heb je meerdere meegenomen?

12
Overige onderwerpen / Re: Edelstenen en hun betekenis.
« Gepost op: februari 03, 2009, 02:06:14 pm »
Ja dat zou zomaar kunnen, zo'n steen komt niet zomaar op je pad en misschien vond je hem wel voor iemand anders of misschien voor iets in de toekomst.

13
Overige onderwerpen / Re: Edelstenen en hun betekenis.
« Gepost op: februari 03, 2009, 01:43:57 pm »
Apart dat je die steen hebt gevonden, past ie ook bij je?

Ik heb zelf een amethist voor mijn onrust en ik moet zeggen dat het me enorm helpt.

14
Overige onderwerpen / Re: Nina is weg, ons poesje
« Gepost op: februari 03, 2009, 01:42:51 pm »
Ik dacht meer aan de poezehemel, maar dan vind ik jouw gedachten iets mooier en positiever eigenlijk :)

We wachten gewoon af, tis alleen die onzekerheid en het missen van die kleine deugniet. Ik voel echt verdriet in me.

15
Overige onderwerpen / Re: Nina is weg, ons poesje
« Gepost op: februari 03, 2009, 11:36:41 am »
Ik heb je inmiddels een berichtje gestuurd Carola.

Ik heb vannacht een mooie droom over Nina gehad, ik was naar haar op zoek en ineens stond ik in een hele mooie weide met een appelgaard en daarin lagen een heleboel poesjes lekker te kroelen in de zon en ik zocht en zocht en ineens zag ik Nina ook lekker opgekruld liggen , helemaal gelukkig was ze.

Ik werd ook gelukkig wakker, waar ze ook is, mijn Nina heeft het goed.

Pagina's: [1] 2 3 4 5

Pagina opgebouwd in 0.093 seconden met 22 queries.