Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - WhiTeAnGeL

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 25
1
Stel jezelf voor / Re: Ik kom me even voorstellen
« Gepost op: september 25, 2009, 12:59:36 pm »
Hoi Debbie,

Welkom op het forum, ik hoop dat je wat hebt aan het forum en je er thuis voelt :)
Leuk dat je ook een dochtertje hebt wat een nieuwetijdskind is :)

Liefs Anne

2
Hierbij nog een stuk tekst uit het boek Versterk je uitstraling- kracht en kwetsbaarheid in balans van de schrijfster Carolina Bont.

Eenzijdigheid.
Als je je eenzijdig identificeert met je kracht en bang bent voor je kwetsbaarheid is er een kans dat die angst zich gaat uitdrukken in een veelheid aan afhankelijke mensen die je om je heen verzamelt in je leven. Die mensen geven je een gevoel van macht. Als je echter je eigen kwetsbaarheid leert erkennen dan zullen die afhankelijke mensen in je leven zelfstandiger worden of uit je leven verdwijnen.
Het kan ook zijn dat je je te kwetsbaar opstelt en je eigen kracht ontkent. In dat geval zal je juist gemakkelijk in een relatie terechtkomen met iemand die macht over je uitoefent. Je zult je laten overheersen of slecht laten behandelen, totdat je je eigen kracht erkent en aanboort. Als dat gebeurt, zul je de relatie beeindigen of deze zal gelijkwaardig worden.http://www.bol.com/nl/p/boeken/versterk-je-uitstraling/1001004002904133/index.html

3

Ik ben aan het lezen in het boek Versterk je uitstraling- kracht en kwetsbaarheid in balans van de schrijfster Carolina Bont.
Ik las een aantal stukjes tekst die me erg aan het denken hebben gezet en die veel waarheid bevatten, ik wil daarom graag deze stukjes tekst met jullie delen.
Misschien hebben jullie er ook wat aan. Het is trouwens een geweldig boek.

Veerkracht
Je maakt je uitstraling kwetsbaar als je waardering verbindt met prestaties. Als ik iemands uitstraling lees is steeds duidelijk zichtbaar dat niet het verlies van een relatie of een baan de grote aanslag is op het energiesysteem van de betreffende persoon, maar de negatieve conclusie die hij of zij op grond daarvan over zichzelf trekt. Over het algemeen hebben we niet geleerd onszelf te waarderen om wie we zijn maar om wat we doen. We leerden in veel gevallen voortdurend weg te gaan bij onszelf, kennis buiten onszelf te halen en bang te zijn voor een vermeende leegte binnen onszelf. Eenzaamheid is bang zijn voor die leegte waarin je jezelf kunt tegenkomen.
Begin met jezelf in balans te brengen op energieniveau. Hoe beter je in balans bent, hoe beter je om kunt gaan met stress, tegenvallers en verstoorde relaties. Je veerkracht bepaalt hoelang of kort je in een negatief gevoel blijft hangen.Als je intresse hebt in dit boek, hierbij de link.

http://www.bol.com/nl/p/boeken/versterk-je-uitstraling/1001004002904133/index.html

4
Stel jezelf voor / Re: Hallo, uit BlokMeester
« Gepost op: juli 30, 2009, 07:00:00 pm »
Welkom op het forum hoop dat je hier een leuke tijd hebt :)

Liefs Anne

5
Ik hoop dat je er wat aan hebt :D en anderen ook

6
Ik ben als nog benieuwd naar mensen die ervaringen hebben met hsp zijn en ook beschikken over paranormale gave's.
Ik denk dat er aardig wat mensen zijn die beide ''eigenschappen'' hebben :)

7
Maak je gedachtes leeg, en denk aan een kleur, zie welke er als eerste verschijnt, welke je als eerst voor je ziet.
Dit is de kleur die je op dit moment nodig hebt.

Je kan jezelf omringen met deze kleur. Doormiddel je voortestellen dat je in een mummy slaapzak zit van die kleur die je voor je zag.
Je word nu gevoed door de eigenschappen waar de des betreffende kleur voor staan.

Elke kleur staat ergens anders voor. Elk chakra heeft een eigen kleur.
Je hebt op bepaalde tijden behoefte aan een bepaalde kleur, die duid op een bepaald chakra door de oefening en je te omringen met die kleur word je chakra wat bij die kleur hoort gevoed.

8
Ik ben het er toch niet mee eens, jij mag hsp dan een paranormale gave vinden maar vind het niet een paranormale opzich.
Dat zou betekenen dat iedereen die hsp is paranormaal is, ik denk niet dat het zo is.

9
Nee Hsp is geen paranormale gave hoor ;)
Hsp is alleen een gevoeligheid die je hebt of niet.

10
Ja ik vind het ook zo, alle hokjes is eigenlijk nergens voor nodig maarja dat is de mens weer die zijn gevoelens probeert te verwoorden ;)

Veel dingen hebben gewoon met elkaar te maken en ze lopen gewoon enigzins gelijk en komen overeen, ik denk ook niet dat belangrijk is om er precies naar te leven omdat het je zicht niet helder houd.

Kan me voorstellen dat je verward raakte ;) met alle begrippen enzo

11
Spirituele kennis / Re: Aarden
« Gepost op: juli 14, 2009, 11:17:23 pm »
Haha ja rode sokken en onderbroeken :P haha

Ik denk dat je ook soms je handen daar legt op je onderbuik omdat onder je navel je zonnevlecht chakra zit, die is geel en daar ontvang je vaak emoties en gevoelens van andere mensen.
Als je ''overspoeld'' raakt dus teveel daar binnen krijgt kan je ook misselijk worden, of buik pijnen krijgen, misschien dat je automatisch daar je handen legt ;)

12
Paranormaal Algemeen / Re: Duidelijkheid!
« Gepost op: juli 14, 2009, 11:14:25 pm »
Denken is mooi toch :D je komt wel daardoor tot inzichten :P

13
Paranormaal Algemeen / Re: Voelen, weten, horen wat iemand denkt.
« Gepost op: juli 14, 2009, 11:06:50 pm »
@ Lotus haha nee was gister niet gebeurt, want ging niet door gister :S
Ja soms weet je en hoor je wel teveel ja, maar anderzijds gaat het ook gewoon normaal, niet anders gewent.

@ Eni dat is ook apart dat je soms iemand hoort praten en als je dan vraagt dan blijkt die gene niks te hebben gezegd ;) zeker gedachten gehoord

14
Spirituele kennis / Re: Aarden
« Gepost op: juli 14, 2009, 10:52:05 pm »
Hej Lotus,

Goed idee van je een topic over aardingsoefeningen :D

Ik zelf heb ook iets nieuws gevonden :p Ik leg dan me hand onderaan op me buik, ongeveer waar eerste chakra is. En dan zeg ik '' ik ben geaard in mijn lichaam'' dit zeg ik dan een paar keer met me ogen dicht en probeer met me hand te voelen op die plek, de warmte te voelen.
Dan voelt het net of je energie vanuit je hoofd, want daar zit je meestal als je niet geaard bent naar onderen schiet :D

15
Ik denk dat veel mensen die hoogevoellig zijn (hsp) ook beschikken over paranormale gave's

Ik denk dat het ook wel logisch is want gevoeligheid en paranormaal zijn heeft vele raakvlaken. Als je gevoelig bent merk je en zie je veel en andere dingen die een ander persoon niet of nauwlijks opvallen.

Ik ben benieuwd of jullie het ook zo zien, en dingen herkennen in hsp zijn en paranormale gave's hebben.

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 25

Pagina opgebouwd in 0.103 seconden met 23 queries.