Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Laura21

Pagina's: [1]
1
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re:Hoe kom ik in contact?
« Gepost op: januari 09, 2013, 05:32:59 pm »
ik reageer zo laat omdat ik nogal veel aan mijn hoofd heb naast dat ik last heb van de entiteit.

we hebben mijn kamer gereinigd en beschermt we hebben witte kaarsen gezalfd met etherische kaneelolie en olijfolie e die vervolgens voor elke deuropening en raamopening gezet.
daarna heb ik alle kozijnen van de ramen en deuren ingesmeerd met de resterende kaneelolie.
ik moest een stukje oplezen uit een rituelen boekje bedoelt voor goede rituelen en geen voodoo of wicca of iets dergelijks, gewoon alles met kruiden en kaarsen.
ik was erg gespannen die avond, we hebben even stil gezeten en saliethee gedronken om een beetje rustig te worden. ik moet zeggen dat de spaninng bij mij wel aanhield.
daarna heb ik ijzerhard thee gezet, dat af laten koelen om vervolgens van boven tot onder mijn kamer mee te besprenkelen met weer een stukje tekst uit dat boekje, dit duurde erg lang omdat ik de hele tijd het gevoel had dat het niet genoeg was.
toen we daarmee klaaar waren hebben we salie gebrand en ik heb die in alle hoekjes van mijn kamer gewuifd.
daarna heb ik 1 raam open gedaan en vanuit mijn gevoel gezegd dat ie weg moest gaan.
het was rustig...
de dag erna dacht ik alweer dat ik m voelde, maar ik dacht ik zal wel een beetje para aan het worden zijn onderhand het zal wel aan mij liggen.
totdat het avond werd en het zoals gewoonlijk 10 keer zo werd.
ik heb aan een hypergevoelige huisgenoot gevraagd om in mijn kamer te gaan zitten alleen zonder echt te zeggen waar ik op doelde.
ze kwam mijn kamer uit en zei: woooowww ik werd zooooooo kwaad en het komt het sterkst bij je inbouwkast naast je bed vandaan, dus bevestiging het is er nog.
hij heeft gewoon schijt aan me om het even plat te zeggen.
ik weet t momenteel allemaal ff niet meer, ik slaap boven bij mijn huisgenoot en ben het liefst na 10 uur 's avonds niet meer alleen i mijn kamer.

hebben we iets gemist of wil het gewoon niet of komt het omdat we alleen mijn kamer hebben gedaan en niet het hele huis (wat overigens niet echt een optie is) of iets anders?

sorry voor mijn warrigheid, ben nog chaotischer als normaal op het moment  :P

Liefs Laura

2
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re:Hoe kom ik in contact?
« Gepost op: januari 04, 2013, 06:47:00 pm »
allereerst, super bedankt voor je tips!!

als eerst heb ik het geprobeerd naar het licht te sturen, met bemoedigende lieve woorden en toen dat niet lukte heb ik een lichtgroene straal uit mijn hart door hem heen naar boven gedaan, ook dat werkte na een aantal keer niet.

vervolgens heb ik mezelf beschermd met de draaiende balk, ik moet zeggen, die houd ik erin! de eerste keer ging het een beetje onwennig maar op een gegeven moment snapte ik wat je bedoelde met 'het moet 1 geluid  worden', zo hoor ik natuurlijk de balk draaien :)
alleen dit helpt ook niet tegen dat ding op mijn kamer, wel om gevoelens van andere mensen buiten mij te houden dat dan weer wel.

de piramide vind ik ook zooo fijn!! heb hem ingericht met dieren en vooral veeeel wit en veel gekleurde bloemen, ik voel me er heel fijn bij!
alleen nog steeds werkt het niet tegen de entiteit.

ik had woensdag besloten om toch maar weer op mijn kamer te gaan slapen met de tools die je me hebt gegeven, een vriendin van me waar ik de afgelopen weken geslapen heb, sliep wel bij me die nacht.
tot we gingen slapen was er niet veel aan de hand, toen ik de tv uitzette en mezelf begon te beschermen en de piramide weer in mijn kamer bracht voelde ik bij mijn voeten een hele sterke tinteling (het was wel iets anders maar kan het niet goed verwoorden) ik besloot in mezerlf om dit te negeren en tegen mezelf te zeggen dat ik niet bang hoef te zijn, die vriendin was er immers!
dit ging even goed totdat die tinteling steeds verder omhoog ging en op alle plekken waar t al was geweest op mijn been bleef het ook nog steeds tintelen, ik heb een paar keer met mijn benen geschud maar het ging niet weg. ik kreeg het gevoel alsof het op mij/in mij (alleen bij mn benen nog maar) was.

op dat moment zegt die vriendin van me: Laura!!!! ik ben hier niet welkom!!! ik moet weg hier! ik krijg gruwlijke hoofdpijn en er is hier iets dat niet wil dat ik hem zie!

toen ze dat zei kreeg ik de koude rillingen, ik ben uit bed gestapt ben midden in mijn kamer gaan staan en heb uit alle macht heel mijn lijf losgeschud, maar had het gevoel alsof het er niet helemaal uit was.

we hebben mijn matras weer gepakt en die weer naar boven gesleept (story of my life right now).
toen ik bij haar op haar kamer lag besefte ik me dat heel mijn lijf na tintelde, alleen dit waren wel echt tintelingen zoals je die welleens hebt. mijn gevoel zei dat de entiteit echt in mij probeerde te gaan toen ik op mijn bed lag, en dat ik het er niet helemaal goed uitgeschud had, hoe langer ik bij mijn vriendin was hoe minder de tintelingen werden, toen ik uiteindelijk ging slapen waren de tintelingen weg.
(die vriendin van me woont namelijk ook in dit oude klooster alleen op een hele vreemde manier is het bij haar boven erg rustig en zen, er zit daar wel iets maar niet hetzelfde wat bij mij zit, wat bij haar zit is 'lief', toen ik zo bang was een paar weken terug lag ik bij haar op haar kamer en toen liet iets zich heel even zien en toen was het weg en had ik een heel fijn gevoel, alsof het even wilde laten weten van: hier zit ook iets maar het is goed.)

vanavond komt een meisje die meerdere huizen gezuiverd heeft langs, ze zei dat het om 12 uur moet en dat het 2 uur kan duren, ik denk wel dat dit erg gevaarlijk kan zijn en weet niet of dit slim is om te doen, ik vraag me ook nog steeds af waarom de entiteit juist mij moet hebben?

Liefs Laura

3
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re:Hoe kom ik in contact?
« Gepost op: januari 01, 2013, 03:17:44 pm »
hmm als hij zich voedt met angst heeft ie aan mij een goede! overdag en aan het begin van de avond is er niet veel aan de hand maar 's avonds gaat ie helemaal loos, ik slaap dan ook niet meer thuis.
als het goed is komt vanavond een vriendin van me die aan het leren is voor medium om te kijken of ze het wegkrijgt. ik heb in ieder geval veel salie in huis en een zak ijzerhard, ze vroeg aan me of ik dat wilde halen, heb ook al kaneel olie etherisch ofzo. ik weet alleen niet of het gaat lukken omdat ik bang ben dat dat ding niet hier hoort, maar bij mij, ik weet ook niet of dat het zo is.

mijn buurjongen is een verhaal apart: hij woont hier nu ongeveer 3 maanden, toen ik hem voor het eerst zag voelde ik me ongemakkelijk bij hem ik vond hem ook erg zielig over komen. Ik wist niet goed wat ik met hem moest.
Toen ik vorige week vroeg of er meer huisgenoten last van hebben zei hij: ja, in mijn kamer vallen welleens dingen ineens kapot. ook nog 4 huisgenoten hebben het idee dat er iets hun lastigvalt, ik woon in een oud klooster.

van de week vertelde hij iets wat mij zorgen baart: hij vertelde dat zijn moeder toen hij een jaar of 6 was zelfmoord heeft gepleegd. in de tijd daarna zegt hij dat hij achterna is gezeten door zijn moeder en dat zij de demonische kant opging.
hij zei ook dat zijn moeder hem heeft proberen over te nemen en dat het half gelukt is, hij maakte er iets van van: ik heb de helft van mij ziel weg moeten gooien zodat mijn moeder uit mij ging. hij heeft verder geen professionele hulp gehad hiervoor.
ik voel bij hem echt heel veel negativiteit.

het achterste deel van het klooster waar de biechthokjes enzo nog staan is nog veel enger dan in het voorste deel waar wij wonen. ik vraag me af of dat ding wat in mijn kamer zit ook in het achterste deel van het klooster zit. ik ben daar van de week ingeweest met een paar huisgenoten en toen we boven in de kapel waren met de biechthokjes kreeg ik een heel erg naar gevoel alsof we weg moesten. ik zei dan ook: we moeten hier weg!! maar mijn huisgenoten wilden doorlopen en ik wilde echt niet alleen terug lopen. toen we op de plek kwamen waar het echt heeeeeel erg werd voelde mijn huisgenoten het ook, we zijn als een gek weggegaan en ik voelde dat het met ons meeliep tot we buiten waren.  ik weet niet of dit ding hetzelfde is als wat bij mij in de kamer zit, het zou goed kunnen zijn dat er meerdere dingen hier zitten.

liefs laura


4
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re:Hoe kom ik in contact?
« Gepost op: december 29, 2012, 02:35:39 pm »
een vriendin van me heeft ook sterk het gevoel dat het een hem is, maar hij zet haar de hele tijd op het verkeerde pad en elke keer zegt ie weer andere dingen, ik heb ook welleens het gevoel gehad dat het een zij is, maar daarna had ik het idee dat het een spelletje aan het spelen is met mij en mn vriendin.
ik zou niemand kunnen bedenken die is overleden en die een man is, de enige die ik zou kunnen bedenken ik mijn oud oom, maar het lijkt me sterk dat hij een crush op me heeft.
ik ben 's nachts niet meer alleen in mijn kamer, ik slaap bij vriendinnen, dit kan echt niet langer meer zo, ik heb al salie gebruikt, heb in elke hoek een steen gelegd (bergkristal, amethyst, rrozenkwarts, citrien) en het is iets rustiger maar het is er nog steeds en doet alles om mijn aandacht te krijgen, het loopt bijv. langs mijn kamer, dat zie ik dan vanuit mijn ooghoek, of er gaat een zwarte schim over de vloer allemaal dat soort dingen.
en op de 1 of andere manier wordt het erger als mijn buurjongen thuis is.
het is echt heel vreemd en kan de vinger er niet op leggen, het accepteert het ook niet als ik het probeer weg te sturen.
kleuren bij mensen worden nu ook steeds sterker, ik ben echt in een sneltreinvaart aan het gaan in een week tijd, het beangstigd me een beetje hoe snel het gaat.

Liefs Laura

5
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re:Hoe kom ik in contact?
« Gepost op: december 25, 2012, 04:16:46 pm »
het is soms een rood rondje echt heel rood, of een silhouet maar het heeft een alles overheersende energie heel bedrukkend en moeilijk o m in adem te halen, daarom wil ik het niet in mijn kamer hebben !

liefs

6
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / !!
« Gepost op: december 25, 2012, 12:41:35 pm »
jeetje mina,

even iets anders!!
ik heb pas 2 maanden t idee dat er iets is.
en nu heb ik in 4 dagen tijhd dat ding nu al 6 keer mijn kamer uitgezet en ik ben niet bang ervoor.
het is heel erg sterk. maar ik weet dat ik sterker ben.
maar dat ding is me nu flink aan het uittesten, ik blijf het de kamer uuitzetten en ik blijf zeggen dat ik niet ben bang en dat het weg moet, ik loop het er ook letterlijk uit.
maar ik word er flink geiriteeerd van omdat het even weg is en dan komt t weer terug -.-
pfffff
kun je me helpen?

7
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Re:Hoe kom ik in contact?
« Gepost op: december 21, 2012, 04:15:47 pm »
Hoi LPChip,

dankjewel voor je reactie!

ik heb een rotjeugd gehad omdat mijn ouders verslaafd zijn en ik als vanzelf (dat zit in mijn natuur) de zorg voor mijn broertjes op me nam en alles van mijn ouders incasseerde, maar ik zie het als iets positiefs: ik heb er veel van geleerd en ben een sterk persoon geworden.

Ik zie niet altijd kleuren, maar ben er ook niet echt mee bezig omdat ik het erg druk heb 'met aardse dingen'. ik zie wel altijd een lichtrand.
Ik zag bij een huisgenootje van mij die in contact staat met haar gids de kleuren blauw, geel, oranje, wit en paars, ik vraag me af wat die kleuren betekenen, ik dacht zelf dat blauw kalmte en rust betekent, geel vrolijkheid, oranje wist ik niet, wit wist ik ook niet en ik dacht dat paars spiritualiteit betekent, geen idee of ik het goed heb.

Ik ben wel ge´nteresseerd om mezelf af te sluiten, vooral omdat ik met verstandelijk beperkte mensen werk en die nogal wat met zich mee zeulen en ik daar af toe last van heb.

dankjewel voor de tip van het afschudden, dat deed ik inderdaad niet.

Ik ga me proberen over mijn angst voor het donker heen te komen door maar gewoon te doen. Ik krijg nu al de kriebels als ik eraan denk maar ik denk wel dat het goed is.

Ik wil wel contact maken met hetgene dat 's avonds in mijn kamer is, maar ben een beetje bang dat het een 'slecht wezen' is. ik zou niet weten wat die mij aan zou kunnen doen, dus mijn angst is niet terecht denk ik. Hoe maak je uberhaupt contact, door praten of iets anders? En zeker ook door mijn angst los te laten? Ik denk dat ik het ga proberen met Bach bloesem remedies rescue, dan ben ik in ieder geval niet bang.

Ik zie soms bij 2 verschillende mensen hetzelfde plaatje als ik ze aankijk. ik kan niet zo goed omschrijven hoe die eruit ziet. het is een soort 'stripfiguur' maar ook weer helemaal niet. nu ik eraan denk zie ik het zo voor me maar daar heb je niks aan natuurlijk  :P

ik heb pas ook beelden/plaatjes gezien van een adelaar, kreeft en een soort man met lang haar die voor mijn gevoel iets machtigs uitstraalde.
Wat kan ik eigenlijk met die beelden en plaatjes? Moet ik daar iets mee of wil het me iets vertellen?

Ik heb zoveel vragen! en ik ben bang dat het ook voor iedereen weer anders ligt en voelt dus dat het bij niemand hetzelfde is.
Heb ook al veel boeken gelezen over verschillende onderwerpen maar daar kwam ik niet echt ver mee.

Liefs Laura

8
Nieuwetijdsmensen en hun eigenschappen / Hoe kom ik in contact?
« Gepost op: december 20, 2012, 08:39:55 pm »
hallo,

mijn naam is Laura, ik ben 21 jaar.
ik heb de diagnose ADHD maar weet zelf dat ik een nieuwetijdskind ben, geen twijfel over mogelijk.
ik heb nogal een rotjeugd achter de rug en heb langzaam alles weer opgebouwd.
ik zie de laatste tijd kleuren bij mensen, maar ook bij ieder mens, dier en plant/boom een soort lichtrand.
als ik naast iemand ga zitten die zich rot voelt, voel ik me rot, vaak ben ik me er niet eens van bewust dat het gebeurd.
Ik kan ook bij iemand pijn weghalen alleen heb ik dan vaak zelf pijn op de plek waar ik het bij een ander weg heb gehaald.
ik weet diep van binnen dat ik gezegend ben met allerlei gaves, ik zou ze graag willen ontwikkelen maar weet niet hoe?
Misschien ben ik te bang, ik slaap al mijn hele leven met een lampje aan.
Als ik ook maar het idee krijg dat er 'iets' op mijn kamer is of contact met mij wil maken word ik echt super bang!
dan zeg ik altijd ga weg!!
maar eigenlijk wil ik er wel iets mee doen! vooral omdat ik de laatste maanden steeds meer dingen zie (plaatjes, beelden, kleuren) en voel en er een beetje 'verward' door word omdat ik niet weet wat die dingen allemaal betekenen.

ik hoop dat iemand mij een paar goede tips kan geven of zijn of haar mening geeft, ik vind het allemaal goed!
ben in ieder geval al een beetje opgelucht nu ik dit zo uitgetypt heb, dus het was al iets waard  :)Liefs Laura

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.204 seconden met 24 queries.