Armina, het spirituele forum

Nederlands => Spirituele kennis => Topic gestart door: Eni op maart 09, 2009, 06:55:52 pm

Titel: Astrologie
Bericht door: Eni op maart 09, 2009, 06:55:52 pm
Ik zag dat hier nog geen topic over was, en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik lees wel eens mijn horoscoop/sterrebeeld (niet in tijdschrift of krant wat die zijn naar mijn idee altijd onzin) maar wel geregeld op internetsite's die erover gaan, ik ben boogschutter en wat er staat beschreven over de boogschutter klopt ook goed bij wie ik ben (behalve het in de belangstelling staan wat minder, dat doe ik alleen in ons eigen gezin waar ik me fijn voel).

Klopt dat bij jullie ook? Of heb je zo het idee dat dat op iedereen van toepassing zou kunnen zijn? Ik ben benieuwd..

xx

Hieronder wat site's die ik heb bekeken (ze zijn gelinkt naar de boogschutter maar anders kreeg je bijna bij alle eerst een beginpagina met wat anders, vanuit hier kunje gewoon op je eigen sterrebeeld klikken)

Geboortehoroscoop
http://www.jouwhoroscoop.nl/website/index.php?sign=Boogschutter&type=birth (http://www.jouwhoroscoop.nl/website/index.php?sign=Boogschutter&type=birth)

http://newage.rubriek.nl/spiritueel/boogschutter.asp (http://newage.rubriek.nl/spiritueel/boogschutter.asp)

http://www.spirituele-wereld.nl/astrologie/boogschutter.html (http://www.spirituele-wereld.nl/astrologie/boogschutter.html)

http://www.astroboot.com/sterrenbeeld-boogschutter.html (http://www.astroboot.com/sterrenbeeld-boogschutter.html)Titel: Re: Astrologie
Bericht door: lotuslove op maart 09, 2009, 10:16:04 pm
Hmm ik weet 't niet, ik geloof niet in die 'algemene' horoscoop-verhaaltjes die zowel in de krant als op internet staan, ik geloof bijv. niet dat alle boogschutters of alle vissen op elkaar lijken qua karakter ofzo :D
Ik geloof echter wel dat je sterrenbeeld, tijd en plaats van geboorte iets over je karakter, levenstaak etc. kan zeggen.
Titel: Re: Astrologie
Bericht door: wouw op maart 10, 2009, 09:10:45 am
ik geloof er ook niet in. personen kunnen heel verschillend zijn, ookal hebben ze hetzelfde sterrebeeld.

@lotuslove: toevallig dat je boogschutters en vissen opnoemd ;) dat zijn ik en mijn zus :P
Titel: Re: Astrologie
Bericht door: Eni op maart 10, 2009, 06:37:02 pm
Als ik stuk lees over geboortehoroscoop past dat zeker wel bij mij... dus daarom was ik ook benieuwd of dat voor iedereen gelde :P maar dat is dus niet zo..