Armina, het spirituele forum

Nederlands => Paranormaal Algemeen => Topic gestart door: LPChip op juli 07, 2008, 07:33:56 pm

Titel: Wat is paranormaal?
Bericht door: LPChip op juli 07, 2008, 07:33:56 pm
Dat je paranormale zaken tegenkomt op een spiritueel forum is niet zo gek. De voornaamste reden dat we dit gedeelte hebben toegevoegd is omdat dit vaak als hetzelfde wordt gezien. Dit is echter niet zo, en juist om die reden heb ik dit topic gestart.

Wat is nou eigenlijk paranormaal?
Paranormaal, ook wel bekend als bovennatuurlijk is de mogelijkheid om dingen waar te nemen of te kunnen die volgens de wetenschap vooralsnog onmogelijk zijn. Om aan te geven wat hier allemaal onder verstaan wordt volgt er een lijstje van de meest voorkomende paranormale gaven.

Het kan heel goed zijn dat er iets niet in het lijstje staat dat er wel tussen hoort. In dat geval stel ik het op prijs als dit kenbaar gemaakt wordt. Dan kan het toegevoegd worden. :)
Titel: Re:Wat is paranormaal?
Bericht door: Cares op januari 31, 2017, 10:14:28 am
Goedemorgen LPChip,

Het kunnen voelen van andermans gevoelens/emoties heb ik nu al een aantal jaar maar heb daar veel vragen over.. Het is bij mij sinds september (toen overleed mijn lieve tante  :'( ) Veel sterker geworden..

Nu had ik gisteren ineens iets heel anders.. werd wakker en rook de geur van mijn ex, en overal waar ik heen ging kwam steeds een vlaag van zijn geur voorbij en afgelopen nacht heeft hij me dus om 2 uur gebeld via whatsapp.. perongeluk. Zou dat ook kunnen vallen onder een paranormale gave?

Groetjes!
Titel: Re:Wat is paranormaal?
Bericht door: LPChip op januari 31, 2017, 11:02:21 am
Beste Cares,

Allereerst welkom op Armina.

Dat je verder ontwikkeld bent geraakt na het overlijden van je tante kan komen doordat je een speciale band met haar had en je nu nog gevoeliger bent geworden.

Als je je vragen kwijt wil, schroom je dan niet om een of meerdere onderwerpen te starten hier op het forum.

Het ruiken van de geur van iemand of een andere trigger betekent vaak dat de een aan de ander denkt. Wanneer er een spirituele band is, dan "weet" je dit. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat je een geur ruikt, of ineens dingen ziet of dingen gebeuren waardoor je aan de ander denkt. Het feit dat hij je daarna geprobeerd heeft te bellen, ook al was dat per ongeluk bevestigt dit.

Waarom hij aan jou dacht kan ik je niet vertellen. Het kan een verwerkingsproces van hem zijn, of misschien is hij opnieuw geinteresseerd in je.

Ik hoop dat je hier iets mee kunt.

Liefs,
LPChip
Titel: Re:Wat is paranormaal?
Bericht door: Cares op januari 31, 2017, 11:12:36 am
LPChip,

Bedankt voor het antwoord! We zijn nog niet zo lang uit elkaar en hadden wel een band inderdaad..

Ik zal eens een topic opstarten met mijn vragen en kijken wat daaruit komt. Ik ben blij dat ik op het forum terecht ben gekomen om zo meer te leren.

Dank je! :)
Titel: Re:Wat is paranormaal?
Bericht door: LPChip op januari 31, 2017, 11:15:52 am
Graag gedaan Cares. :)

Liefs,
LPChip