Armina, het spirituele forum

Nederlands => Stel jezelf voor => Topic gestart door: Flareon op september 10, 2020, 03:52:21 pm

Titel: Hi everyone!
Bericht door: Flareon op september 10, 2020, 03:52:21 pm
Hi everyone!

Leuk om dit forum tegen te komen in m'n zoektocht! Aangenaam, noem me maar Flareon. Ik ben 40 jaar en weet al zo'n 10 jaar dat ik HSP ben, sinds kort ben ik op mijn 'ontdekkingsreis'; spiritueel ontwaken alhoewel die term voor mij heel zweverig voelt. Ik ben heel nuchter en heb veel zaken dan ook altijd afgedaan als toeval.

Als kind had ik ongelooflijk veel energie en een rijke fantasie, tenminste; dat dacht ik toen. Steeds meer begin ik te denken dat ik wellicht wel herinneringen heb uit vorige levens. Rond m'n 10e schreef ik de wereld aan verhalen over heksen, ben ik er wellicht zelf één geweest? Ik heb altijd een diepe connectie gehad met Engeland en de Engelse taal, heb ik daar misschien eerder geleefd? Ik droomde wekelijks dat ik opgejaagd werd door een tante, ik heb dat nooit kunnen verklaren maar wellicht verwerkte ik iets uit een eerder leven.

Als volwassene 'spons' ik emoties van alles en iedereen om me heen. In m'n werk als manager is dat vaak handig omdat ik meteen aanvoel hoe iets zit en hoe het met iemand gaat, maar het is ook ongelooflijk ingewikkeld omdat ik al die emoties overneem. Gelukkig heb ik nu contact met iemand die me leert om af te sluiten.

Ik sta op de eerste trede van mijn ontdekkingsreis die ik ook ingewikkeld vind (ben ik hier niet veel te nuchter voor?!). Ben benieuwd wie ik hier allemaal ga 'ontmoeten'!

Flareon  :)
Titel: Re: Hi everyone!
Bericht door: LPChip op september 10, 2020, 04:10:48 pm
Hoi Flareon,

Welkom op Armina. :)

De eerste stap hier is gezet, dus je bent niet te nuchter. ;) Als er bepaalde dingen zijn die mensen tegen je zeggen maar je niet echt snapt, wellicht kan ik het zo uitleggen dat je het wel snapt. Mijn kennis gaat heel ver, en ik ben goed in staat om dingen begrijpbaar uit te leggen.

Heel veel informatie heb ik al hier op het forum neergezet, dus je zal al heel veel kunnen leren door gewoon hier en daar een berichtje te lezen.

Mocht je verder vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip
Titel: Re: Hi everyone!
Bericht door: Vlinder_07 op september 10, 2020, 08:39:39 pm
Hi Flareon,

Welkom :)

Ter aanvulling op jouw opmerking 'ben ik hier niet veel te nuchter voor?!'... Ik vermoed dat je hierbij aan zweverig refereert?

In tegenstelling tot hoe het veelal bestempeld wordt betekent spiritueel juist met beide benen op de grond staan. Zweverig is meer de realiteit verloren hebben.

Je bent hier in ieder geval aan het goede adres om lering te trekken uit ervaringen van anderen en andersom.

Geniet van je ontdekkingsreis!

Liefs 🦋
Titel: Re: Hi everyone!
Bericht door: gouwepeer op september 11, 2020, 07:33:39 am
Welkom Flareon.
Ik sta op de eerste trede van mijn ontdekkingsreis die ik ook ingewikkeld vind
De kans is groot dat je dankzij (onbewuste) ervaringen uit vorige levens het een en ander makkelijker zal gaan herkennen waardoor het ook minder ingewikkeld is dan verwacht.
Titel: Re: Hi everyone!
Bericht door: Flareon op september 11, 2020, 09:18:24 am
Dank jullie wel voor jullie reacties!

Inderdaad gouwepeer, af en toe voel ik de kwartjes gewoon vallen!

Fijne dag allemaal!  :)